Thursday, 19 May 2011

habis periksa (:

hhhmmm...... 9 mei hari tu dah start periksa... aduh ! satu ape pon x prepare hari tu... tapi aku rasa macam tak kesah je... cool je... aku pelik gile... hahahaha~biasanya aku takot giler... lol

masa kat surau tds, aku terdengar syasya cakap, perasan ak bila ada exam sesi pagi takot giler berdebar-debar, tapi bila masok sesi petang, tak de rasa ape pon... aku pon pasan jugak.... hahaha~ hari lusanya, aduh ! terketar-ketar pegang jadual periksa bila ternampak perkataan 'MATEMATIK' (11.5.2011) especially paper 2, perggh ! bak kte edan bagai digilis lori... hhahah~ bila keluar jek kelas kepala aku terus pening.... tu baru perikse pertengahan, belom lagi PMR... OMG !!!!

keesokan harinye,science ! korang tahu tak, ape yang aku baca,, langsong tak keluar... yang aku tak baca  berlambak gile yang keluar... pergh ! hanya allah yang tahu macam mana perasaan aku masa tu... ==" 
aku ape lagi, macam biasa letak je ape2 jawapan... asalkan aku jawab, walaupon langsong xde kena- mengene... hhahaahha~

then, agama... hoi la ! tak sempat baca gara-gara science ! ergh !!! baca science tapi xboleh ! pergh ! agama dapat bace sikit je --' guess what ? aku dapat B dalam AGAMA !!!  sabor je laa... tapi x pe.. ini cabaran sebagai seorang pelajar...

hari nie last periksa, hoi la ! happy la jugak,, ^_^ seni ? hhmm. aku paling benci seni sebab kena lukis, tapi aku suka mewarna.. :D tadi wat seni 1,, 50 soalan ! mak oi ! bnyk gler aku tak tao... ape lagi, hayon je laa ape-ape ! hahaha~ seni 2, aku pilih soalan 2... hhmm cam biasa aku xpandai.. xcantik pon aku buat.. aku tengok yang laen ,, pergh ! kreatif giler ! hebat ! <3 hahaha~

harap2 aku dapat keputusan yang cemerlang (:
Terima kasih kerana sudi baca post ini :)

2 comments:

Alisya said...

gudluck...

anda di tag:
http://wardahalisya.blogspot.com/2011/05/sakinah-boutique-1st-giveaway.html

Alisya said...

anda ditag lagi..heheh

http://wardahalisya.blogspot.com/2011/06/segmen-bloglist-minah-blurr.html