Wednesday, 3 August 2011

kerja sekolah melambak ! --''

haiyyo ! korang tahu tak, aku tak datang sekolah 2 hari minggu lepas ? sebab akak aku ade konvokesyen kat UPSI... balik jaybee, aku tanya kawan aku keje sekolah ape ? die orang kate sikit je...

oke~ sekali minggu nie masa cikgu ahmad (math) banyak la ! da masuk bab circles ! pergh ! pening kepala aku ! --'' loci in two dimensions pon tersengguk sengguk aku... hhhmmm... sabor je la...

 and then, sejarah ! OMG ! banyak seyh ! kene buat pembetulan... da la dapat C ! choiyy ! and ade latihan dalam buku teks dan buku nota berpandu... okeyh~ buku nota sejarah da siap, sekali nak cari buku latihan sejarah, tak ade !  bapak r !  bila ingat balik, buku tu ade kat cikgu ! menyirap aku ! dah la banyak keje !

pas uh, kemahiran hidup ! pergh ! belajar bab akaun beb ! pening kepala aku masa belajar... hhhmmm.... ade 10 latihan tu ! semua aku belom siap... hebat tak aku ? mestila hebat kan ? :D makin banyak keje sekolah makin malas aku nak buat tu ade la... bukannya nak siapkan... tapi wat don't know je... hahaha~
Terima kasih kerana sudi baca post ini :)

4 comments:

Alisya said...

p la wat..sikit-sikit lama2 siap ler kerja tu..hihi

m!Rm0_cha!yOk said...

Jgn malas2 ye dear.. hahahaaa~.. ^^

raihana LY ! :D said...

hahaha~

kemey said...

hahah tringat time sek..anyway da siap lom kije?hehe thanks follow pnconteng ruang,follow u..