Friday, 21 October 2011

PERANG HAMPIR TAMAT (:

hello ! sorry la sebab dah lama tak post blog sebab busy :D kali nie rai nak post pasal perang hampir tamat (: perang hampir tamat ? pebende uh ? haa~ periksa akhir tahun dah nak habis la ;) okey la jugak soalan dia . boleh tahan la . hhmmm . agaknya, tahun depan rai still dalam rk 1 ke turun kelas ekh ? haih . rai rasa mesti rai turun kelas . sebab dalam rk 1 saingan dia sengit giler ! mak ayah kakak selalu beleter . biasa la mak ayah mana yang nak anak dia turun kelas kan ? ;)

besok dah start cuti, seminggu ! gempak r ! tapi naik sekolah ada periksa balik . seni ngan science . OMG ! banyak kot nak kena baca --' apa boleh buat . suka tak suka kena baca jugak kan ;) kalau tak baca macam mana nak jawab . de' qryz plan nak buat study group . tapi tak tahu jadi ke tak .

cakap pasal periksa, PMR dah habis . serius jelous giler ! relax je seyh diorang kat sekolah ! ==' tahun depan rai plak PMR . kena study smart not study hard :)

cakap pasal tahun depan, agak-agaknya tahun depan rai sekolah sesi pagi ke petang ekh ? ada org cakap mungkin rk kkd sesi pagi, ada yang cakap sesi petang, ada yang cakap top score je yang boleh pergi pagi . ada yang cakap semua form 3 sekolah pagi . haiyyo ! banyak betul cerita yang rai dengar . tapi tak pe kite tunggu dan lihat (:

Terima kasih kerana sudi baca post ini :)

3 comments:

ShahzCudin said...

apa beza skolah pagi n ptg..?

by Zent said...

Salam kenalan dari shah. Tujuan shah singgah sini sebab nak ajak korang semua join FOLLOWER GIVEAWAY shah yang baru sahaja dilancarkan :)

kalau berminat boleh join di sini ye: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html



Giveaway: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html

raihana LY ! :D said...

salam... sekolah pagi nie best sebab disiplin die ketat pas tu budak pagi nie lebih berdisiplin brbnding dgn bdk ptg... Kalau ptg best jugak tapi bnyk man2... slalu mrayap... hehehe~