Monday, 27 June 2011

PPS at PSS !

pagi tadi tak tahu nak datang sekola ke tak... tapi badan cam sihat jea.. pegy je laa kol 9.15... hehehe~ kena jaga pusat sumber walaupon lewat... ;p skali masa aku nk kejot cakap nan akak aku suruh hantar pagi, die marah daa... dye kate npe tak bagi tahu awal - awal... heheeh~

sampai je sekolah, aku nampak mai ! yeah ! aku rindu sanad kat kau maithen. terus naik... masuk jea aku nampak im, kak azi, nan kak iwa and cikgu muna... ape lagi cepat - cepat lha masok... cam biasa tugas PPS, kemas, and wat proses peminjaman dan pemulangan buku... aku suke wat, tapi mcm siak je lw ade x leyh pinjam sebab tak key in buku... tapi nk wat cmne SABOR je laa... =='

pastu, kak azi n kak iwa kene turun sebab dye rang ade kelas tambahan... then, dye rang mintak tolong lekat kan kain kat meja... adoyai ! penat ! aku da lapar, turun dulu nan im... borakpas makan lepak kt koperasi... borak nan mai ... hani plak cakap PS tutup... alhamdulillah... tak payahla susah-susah nk lekat kan kain uh... hehehe~ sek baik barang dah letak dalam beg.. fiuh !  
Terima kasih kerana sudi baca post ini :)

No comments: